Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Televan74 #6107 üzenetére
Az igazat megvallva én nem félek a DX12 eljövetelétől, igazából várom is. Nekem 2 éve megvannak a kártyáim, nagyon megvagyok elégedve velük, azt kaptam amiért fizettem.
Hogyha a DX12-ből csak annyi valósul meg, hogy eltűnik a CPU limit, már jól jártam. A jelenlegi grafikai szinten CPU limit nélkül remélhetőleg jól fognak futni a DX12-es játékok.
Hamis illúzióim pedig nincsenek, tisztában vagyok vele, hogy a szebb játékokhoz már kevés lesz ez a teljesítmény. Abban is biztos vagyok, hogy a jelenlegi GCN-ek is kevesek lesznek hozzá. -
mlinus
őstag
válasz
Televan74 #6107 üzenetére
Nekem meg az az érzésem hogy bizonyos emberek gyakorlatilag nem is játszanak játékokkal, csak mindig a következő directxet várják. Így volt a 10.1-el, 11-el és most a 12-vel is. Sokat hallottam hogy az éppen aktuális verzió milyeen szar, de bezzeg a következő. Aztán rá nem sokkal, milyen szar az aktuális, majd a köv...
Tudom, nyilván vannak korlátai a dx11-nek és tényleg nagyon nagy javulást idézhet elő a 12. DE. ez nem ürügy arra, hogy a jelenlegi dx verziót ignoráljuk. Mert ha valaki ténylegesen azért vesz vga-t hogy játszon, akkor annak inkább az számít hogy mi van, és nem az hogy mi lesz..
de mondjuk most már mindegy, mert most már TÉNYLEG majdnem itt van a 12.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asustor NAS
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest