Hirdetés
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hogy jól csinálják-e, szerintem attól függ, honnan nézed. Üzleti szempontból tanítani lehetne, amit művelnek, egészen elképesztő módon fejik meg módszeresen a PC-s játékostársadalmat generációk óta.
Minden más szempontból nézve már korántsem vagyok benne biztos, hogy olyan jó-e, amit csinálnak...
Én mint ősrégi pc-gamer, sokkal inkább azt látom, hogy az Nv profitot akar mindenáron, ami egyáltalán nem tetszik, míg az AMD számára a piac, a fejlődés is fontos. Számomra emiatt továbbra is sokkal szimpatikusabb a piros oldal... -
Lehetne... de nVidia mindig konzervatív az új dolgokkal.
Gyártástechben mindig később lépnek, mint a konkurencia... más a cég filozófiája.Mondjuk most érdekes lesz, mert mindkét cégnek egyszerre kell (hosszú idő után) ugyanarra a 14/16nm-re lépni. AMD persze a memória terén már előrébb van, de ez a GDDR5 idején sem volt annyira fontos hátrány.
-
Malibutomi
nagyúr
Lehetne Pascal...ha kesz lenne a hbm2 es ha mar felfutott volna a 14/16nm gyartas.
Azert ne szaljunk el, fingbol a csodatevo nv sem gyart kartyat.
A piaci reszesedeshez meg annyit, hogy amig a birka tomeg megveszi a 970-et aztan rajon hogy erosebb kel a 980-at, aztan rajon hogy az sem valtja meg a vilagot megveszi a tx-et es kozben eszre sem veszi hogy megetettek, sot meg boldog is, addig ez termeszetes.
De igen amugy ok csinaljak jol igy is kell, ez uzlet.Ahogy meg fentebb is irtam ugyanugy az amd-nem is joelore kesz a tervezes meg a gyartas, a csikszelessegvaltas meg reseteli kb a versenyt, mindenki arra keszul, ahogy felfut a gyartas szinte egyszerre jonnek majd szerintem a kartyak (max 1-2 honap elteressel) .
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 XC3 Black Gaming 10GB Garanciával!
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 WINDFORCE OC 8GB Garanciával!
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest