Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz T.Peter #49646 üzenetére

Értem én hogy mindíg van ki a hibás. Itt amit leírtam az a végfelhasználó szemszöge, a sajátom, aki 65-80 dollárért megveszi a játékot.
    Komolyan mondom tisztellek és megértem hogy mindíg véded a porgramozókat de fogalmad sincs itt valójában hogy dolgoztak és mit csináltak, ez egy teória.
    Engem , mint vevő nem érdekel mit kellett volna és kinek téged se hat meg ha a Sparba kukacos húst adnak, hogy az a beszállító vagy a hentes hibája e.

Hát én olyan ordító különbséget pedig nem látok ami indokolná,hogy egy 3x olyan erős VGA-n ötöd akkora sebességgel fut ez a játék. Jobban néz ki ez tény, ez pontosan ahhoz elég kellene hogy legyen hogy egy mostani csúcs kártyán szintén 144 FPS-t lássak a számlálón, elfogadható kompomisszum lenne.Ez a vevő szembehugyozása és lassan az UE5 játék motor egy szitok szó lesz és nem csak ezen a fórumon, olvasd el a hozászólásokat redditen..
    PS5 verzió grafikája nem maxolja ki a BD-t egy közepes grafikai beállítás,de ott sem stabil, sokszor van beesés, ettől függetlenül vállalható.

Új hozzászólás Aktív témák