Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fecogame: 1 laptop, 1 PC, 2 monitor, 1 hangfal. Hogyan?
- Fecogame: Cég felvásárlás - Volt már benne részetek munkavállalóként?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pc nagyon drága
Főleg a 4k ugyan azt megkapod max 200-ért és 6-évig elvagy bár van aki a ps4-el is
aztán az kb 10-éve nem akar váltani.
Hát azóta nekem kb volt nem olcsó gépeim sora intel 4770k gtx560Ti; gtx580 Ryzen 2600+ gtx1060 gtx1660
Intel 12600k+ rtx3070 +4070Ti Rtx5080 , 14700kOlcsóbb: Gtx750Ti, ryzen 2400G(baromi rossz kísérlet mert azt ígérték teszteken hogy gamer azt 720p alig vitte a farcry5-t
A teszt meg csalás volt mert asus hero lappal ami még csak új volt akkor de 100.000ft legalább és a ramokból is a legdrágább kellett volna FlareX cl14 az is 100.000ft.
Azt olcsó gamer gépként promózták akkoriban hogy nem kell vga költeni persze persze csak költs minden másra 30fps-ért.) -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt én máshogy tapasztalom. Én ugyanannyit játszok, mint régen, de a másfél éves mérlegemet tekintve kb. feleannyit költöttem eddig konzolra, mint anno PC-re. És ez nem csak az én tapasztalatom. Másnak is a konzolt ajánlom, aki csalódott a PC-ben, és ugyanazt mondják, hogy sokkal olcsóbban kijönnek most. Sőt, több játékon is játszanak, mert előfizetnek a PS Plus-ra, ahogy én is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Jövedelem
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fotós kérdések órája
- DOOM - The Dark Ages
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán az kb 10-éve nem akar váltani.