Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
Erdekes comment a videobol:
NVDA CEO: "We’re not trying to take any share from anybody. NVIDIA is a market maker, not a share taker. If you look at our company slides, not one day does this company talk about market share. All we’re talking about is how do we create the next thing? What’s the next problem we can solve? How can we do a better job for people?" -
szmörlock007
aktív tag
Hát ja, remélhetőleg az AMD az AI felfutásából tud vaskos pénzt szerezni és ezáltal tovább növelni a kutatási részt, mert a jelenlegi anyagi helyzet mellett amúgy kimaxolják a büdzsét. Nullszaldó/kis profit körül vannak már jó pár negyedéve. Bár szerintem AMD R+D költsége azért szépen, dinamikusan emelkedik egyfolytában, szóval kb most áll az AMD a legjobban a történelme során, elég sok mindenre van már pénzük ami a fejlesztéseket illeti.
-
fLeSs
nagyúr
Erről beszéltem a múltkor vmelyik topikban. Ehhez képest az AMD jól nyomja még a VGA-kat is.
Csak több talentet kéne felvenniük és a David Wang-ot meg kipenderíteni, mert semmit nem ért el amióta ott van. Pontosabban amióta visszament az AMD-hez, azóta az RTG mélyrepülésben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 32GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest