- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
Yutani #45506 üzenetére
Érdekes, hogy az ETH network hashrate egy ideje megmaradt abban az utolsó 650TH/s vagy 750TH/s állapotban, mint reggel volt.
Vajon időbe telik, míg végigfut a frissítés a rendszeren? Vagy ez már csak ilyen visszhang, valójában már nem is mérik?
Előbbre enged következtetni, hogy nagyjából azt a 300-400TH/s kapacitást sikerült más hálózatokban megtalálni, ami innen hiányzik. Az, hogy 650-750TH/s még a régi rendszerben működik, 300-400TH/s pedig még az altcoinok jövedelmezőségének lemetszésével van elfoglalva, megmagyarázná, miért nincs még a piacon a használtkártya.
(Megjegyzem, én nagyjából erre a forgatókönyvre számítottam, nem is gondoltam, hogy azonnal feltöltődik a használt piac)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE 1080 Ti Turbo 11G - HIBÁS
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- Asus GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! ELKELT!!!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest