- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Gyuri27 #44457 üzenetére
Már megírtam többször, azért vettem AMD-t, mert az akkori itthoni árazásnál másfélszer annyi lett volna a hasonló MSRP-jű Intel, ami finoman szólva sem lett volna így jó vétel.
#44458 huskydog17 : "ők nincsenek benne, ahogy állítod"
Róluk egy árva szót nem ejtettem...Én arról állítottam valamit, hogy DX11 alatt miért fordulhat elő ilyesmi, és hogy ennek mennyi jelentősége van vagy sincs az életszerű felhasználásnál.
"Egyrészt az olvasó a zöld oldalon ennél a játéknál is releváns információt kap a 130 VGA közti különbségről"
Más mérési beállításokkal a piros oldalra is igaz."ha valaki 240 fps felett szeretne játszani"
Teljesen életszerű...Tele van a bolt 500Hz-es monitorokkal és vadászpilótákat megszégyenítő látású userekkel.
"A PC platform pont a korlátlan lehetőségekről kéne, hogy szóljon"
Ne haragudj, de ezen hangosan felnevettem. Ide nekem a 150Ghz-es X86 CPU-t, nincs több CPU-limit DX11-ben."mert akkor több tucat VGA kb 0 fps-t hozna, aminek semmi értelme."
Pont ugyanennyire nincs semmi értelme irreálisan alacsony felbontáson, CPU-limitbe kergetve tesztelni az AMD nagyvasakat.#44461 Petykemano : "Ez csak a tartós átlagos áramfelvétel maximuma."
Sajnos még csak ez sem. Tartósan is kb. 140W-ot vehet fel, mert ők egy elmés képletből származtatják a TDP-jüket. [link] -
Petykemano
veterán
válasz
Gyuri27 #44457 üzenetére
Egyetértek, hogy az Intel marketing anyagai nagyon "színesek" - Trükkök százai, amiről nektek nem kell tudnotok.
De itt most ebben nem tudtak volna elővigyázatosabban viselkedni.
Hacsak nem feltételezzük azt, hogy azért időzítette az Intel a Windows 11 rajtja körülire a prezentációját (ami ugye nem product launch volt, csak announcement), mert pontosan tudott az AMD hardvert érintő problémáról és ha az announcement a press benchmarkokkal együtt történik, akkor már nem tudták volna kimutatni saját marketing anyagaikban sem ezt az előnyt.Egyébként én azért arra számítok, hogy a slide-on látható különbség iránya azért megmarad, legfeljebb a mértéke valamivel kisebb lesz a press által elvégzett tesztek során.
Ha az AMD teljesítménye annyira beszakadt volna a Win11 miatt, akkor az 11900K-nak is meg kellett volna előznie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motoros topic
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Asustor NAS
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest