Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz tisztelturam #43837 üzenetére

Amit HSM ír egy jó opció, épp ezen gondolkodtam ma.
    Foramaxnál ,de a fentebb említett Emagnál is komplett gépekben olcsóbb lényegesen VGA. Igazából Foramaxnál egy 6600 XT vel szerelt konfig 344 ezer. ha ezt most magamnak raknám össze 440 K körül állna meg nagyjából a különálló VGA felárával olcsóbb a gép.(270 K a legolcsóbb 6600XT)
    3060Ti vel 389 ezer [link] míg különálló VGA ban egy 3060 Ti-t az árukereső szerint 329 ezerért tudnék venni egy fajtát ,majd a következő 369 ezer. De fentebb komplett konfigról van szó 3 év garancia viszonylag jó minőségű alkatrészek ( Ryzen 3600 Asus B450 ,16 GB DDR4, FSP táp stb...)

ha most megveszek egy ilyen konfigot beállítom a sarokba bányászni, 3 hónap alatt a 3060Ti behoz tisztán, az áramköltséget levonva kb 70 ezret még a LHR korláttal is, ha megkerülhető akkor bőven többet,130 K , arról nem is beszélve hogy most a 2070 kártyámat 180 K körül, a komplett gépet 280 körül elvinnék. A régi gépem eladásával és 3 hónap bányászással lenne egy új gépem valamivel nagyobb teljesítménnyel, garanciával.
    Ha lenne náluk 3070 most szó nélkül belevágnék ebbe, de így is gondolkodom a dolgon.

• HSM

félisten

válasz tisztelturam #43837 üzenetére

Akár PS/BOX. Vagy kibányászhatja ő is. Esetleg vár, vagy játszik valami régebbi bányász szempontból kevésbé érdekes kártyán addig. Opció hegyek vannak. Persze, tudom, telesírni a fórumot egyszerűbb... Személy szerint már nagyon unom.
    Függetlenül attól, hogy nekem sem tetszik a piaci helyzet.

Akkor persze nem sírtak a gamerek, mikor 2018 végén bedőlt a bánya, és gombokért volt tele az apró jobbnál jobb VGA-val.... Én is akkor vettem igen jóárasítva az RX580-am. :U

Új hozzászólás Aktív témák