- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano #42843 üzenetére
Szerintem Nvidia ha kell vesz/ rendel magának gyártókapacitást mint az Intel. bevételük alapján azt kizártnak tartom, hogy ne tudna annyit fizetni, mint az AMD, hisz magasan felette vannak még mindig, csak valószínűleg AMD nek megéri ennyit fizetni érte, nekik meg nem, inkább így fogalmaznék. Jelenleg az 5 nm-re egyformán ( kis volumennel)vannak benevezve, ( szerintem ez lesz a CPU/ GPU amit emlegetnek,Ada Lovelace új GPU ami lehetséges, hogy mobil SOC alapú, 5 nm).
múlt heti hír , hogy tárgyalnak plusz kapacitásról 7 nm-n TSMC vel.
Ami probléma szerintem itt, hogy elszámolták magukat a Samsunggal,( ha ez igaz, vannak kétségeim)de ha megnézed a teszteredményeket és a mostani helyzetet lehet mégsem, inkább okosan csinálták.Eza CPU dizájn szerintem más lesz ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest