Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petykemano
üzenetére
Szerintem Nvidia ha kell vesz/ rendel magának gyártókapacitást mint az Intel. bevételük alapján azt kizártnak tartom, hogy ne tudna annyit fizetni, mint az AMD, hisz magasan felette vannak még mindig, csak valószínűleg AMD nek megéri ennyit fizetni érte, nekik meg nem, inkább így fogalmaznék. Jelenleg az 5 nm-re egyformán ( kis volumennel)vannak benevezve, ( szerintem ez lesz a CPU/ GPU amit emlegetnek,Ada Lovelace új GPU ami lehetséges, hogy mobil SOC alapú, 5 nm).
múlt heti hír , hogy tárgyalnak plusz kapacitásról 7 nm-n TSMC vel.
Ami probléma szerintem itt, hogy elszámolták magukat a Samsunggal,( ha ez igaz, vannak kétségeim)de ha megnézed a teszteredményeket és a mostani helyzetet lehet mégsem, inkább okosan csinálták.Eza CPU dizájn szerintem más lesz ..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Veszek RTX 4070!!
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest