Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Kolbi_30 #42147 üzenetére

csak egy 600 K-s VGA képes hozni egy RX 2060 / 2070 szintet? :F
    Ráadásul elég döbbenetes, hogy az új PS5-Xbox játékok 27 ezer forinttól indulnak és néhol előrendelve akcíózva 24 ezer.
    Már eleve hülyeség lett- és ez valahol a cikkírók hibája- hogy állandóan a PC hez van mérve egy konzol és persze minden konzol megjelenéskor el van temetve a PC a konzolok technikai újításai miatt, aztán jön a nagy rádöbbenés.
    Nem kellene ezt erőltetni semelyik IT oldalnak.
    A konzolok nagyon jó cuccok de Pc re 2 évente jönnek az új hardverek és ezek mellett egyértelműen elavulnak. Az meg hogy kétévente cseréled a konzolod( PS5 pro) az már a régi eladásával is közel 300 ezer forintos kiadás.
    Épp ezért nem kellene erőltetniük ezeket baromi magas játék árakat, mert nem mindegy hogy megveszed X re a WD-t 27 ezerért és csúnyább mint PC-n 18 ezerért.

• AsakuraDave

őstag

válasz Kolbi_30 #42147 üzenetére

Inkább 185k de amúgy jah olcsóak ahhoz képest amiket igértek, hogy tudni fog. Azok alapján én 250k körül gondoltam őket. Dehát amit eddig hoztak eddigi tesztek alapján nekem ennyit se érnek :DDD Meg konzolhoz én hipi szupi TV-t használnék csak, az meg vagy 500-700k. A monitorom meg megvolt 180k-ból és 0 input lag de persze egy OLED kijelző az nyálcsorgatós.
    Meg egy gépet és főleg AM4 platformot tudtál az évek során folyamatosan fejlesztgetni nem egyszerre ment el rá sok pénz. A játékokat meg mindig tudtad úgy belőni, hogy meglegyen a 60fps és még úgy is jobban néztek ki mint a konzolos verziók akár csak egy 200k-s PC-n is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés