- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
ja. illetve igazabol meg mindig olcsobb volt, teljesitmenyben meg a 980 elonye surroundra mar majdnem elolvad.
probalom ugy nezni a dolgot, hogy anno amikor a leghutesem epitettem igazabol egy automata rendszert akartam. namost a leghutesem 2009ben allt ossze, 2011ben kapott egy utolso upgradet (SFlexek), azota gyakorlatilag nem nyultam hozza oszig amikor vizre valtottam, de a ventikhez ott sem nyultam. ezalatt az hatodik GPU alrendszerem es a harmadik konfigom van ahogy szamolom (jujj).
most megkapom az automa, szenzorvezerelt infrastrukturat es hiaba lesz eleg komplex a rendszer, probalom ugy kialakitani, hogy ne nagyon kelljen hozzanyulni. ez az elmélet.
Habugi: picit dragabb lesz levizezve a kartya mint a VaporX, de nem sokkal. LGT is majdnem Vapor arban megy. plusz neztem elotte tesztet guru3dn hokamraval, ott meg okenak tunt a hutes es a kartya.
Trixen a ventik nem szeretik a meleget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Asztalos klub
- Elektromos autók - motorok
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest