- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
zovifapp111 #39045 üzenetére
Ne haragudj,de eddig még én olyan embert nem láttam aki azért vett intelt mert milyen jó az igpu.Az intel igpu fan bázisa alulról konvergál a nullához,úgy utálja mindenki ahogy csak lehet és nem is alaptalanul.Nagyon komoly és kemény cuccot kell lerakniuk az asztalra kb a semmiből,és az nem nagyon segít ilyenkor hogy van lové pénzre.Úgy hogy ebből piaci előnyt nem igazán lehet kovácsolni...
-
válasz
zovifapp111 #39045 üzenetére
Szerintem első körben nem lesz gond az árazással, beetetés, piacszerzés lesz a cél és a marketing.
Úgy gondolom alapvetően AMD-t támadja be jobban egyszerre az IGP/ APU és a középkategóriás VGA-k szintjén. Szerintem Nvidia árazással fognak dolgozni,de lehet olcsóbb lesz mindkettőnél, hisz ők nem bérgyártatnak, saját gyár és gyártósor. Kérdés milyen csíkszélen támadnak első körben( tippre 14 vagy 10 nm) és Raja erőlteti e a GCN féle univerzális mindenre ugyan azt architektet Intelnél vagy egy teljesen új dizájnt hoztak be. Ahhoz úgy gondolom nincs elég idő, vagy pedig egy kész tervbe ült be és azt finomítja. Kemény ellenfél lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Automata kávégépek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest