- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hokuszpk #38602 üzenetére
No problem
Azért írtam,Mert nem csak ő van. Mint írtam feljebb páran beestek anno az RTX topikban hogy hülyék vagyunk mert a vásárlással támogatjuk NV üzletpolitikáját, mert ilyen áron veszünk kártyát tőlük.
proci985:
Egyetértek a Piaccal, mert mindkettő kártya drága 2 évvel az 1080TI után. Ezeknek 500 dollár vagy alatt kellett volna jönniük. persze tudom én hogy mekkora GPU meg milyen horribilis költségek,menyi tranyó, csak ez az átlagusert nem hatja meg.
De ezt már leírtam feljebb , hogy ez a széria ilyen áron halálra van ítélve.( kivéve RTX 2060 és az érdekes módon nem halálozik el. Szóval tudják a hiba okát ,de valamiért nem jön róla infó)
Kellene 20- 25 % árcsökkentés, akkor helyre kerülne az a kártyacsalád szerintem ( 750$-500$-399$-300$)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Assassin's Creed Odyssey
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest