Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz
üzenetére
Ez ugye egy fillérrel se olcsóbb a 2080-nál (nem illik ám amcsi nettó árat EU bruttóval hasonlítgatni
), és ezzel kapcsolatban meg engedtessék meg egy cseppnyi kétely:"The performance slides released by AMD, indicate that the Radeon VII is faster than GeForce RTX 2080 in selected games."
Egyébként persze, jó, hogy a 2080 széleskörű elérhetősége után fél, illetve a szintén pont ebben az árkategóriában mozgó 1080Ti után KETTŐ évvel képesek kiadni a kártyát.
3840 feldolgozó - hmm, miért is vágták meg a Vegát? Akkor ez most csak attól lesz gyors, hogy a 7nanós tech határára tépik az órajeleket és nem hagynak egy deka tuningot se benne? (Tudom, a Turingban sincs, csak ugye ez adhatna némi előnyt)
-
Puma K
nagyúr
-
válasz
üzenetére
azt írogatják a topikjában, hogy limitált példányban készül és nem lesz olcsó 700$? Hát jó.
Raymond: ja közben néztem én is. ráadásul a fogyasztás marad változatlan.Azt hiszem ezt megoldja NV egy árcsökkentéssel aztán annyi, vagy még azzal sem, mert ott az RT ficsőrnek pluszban. nem fog rá lépni 11xx szériával
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), és ezzel kapcsolatban meg engedtessék meg egy cseppnyi kétely: