Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lezso6
üzenetére
tehát mi a különbség? ugyan az történt mindkét céggel csak más számokkal de százalékokban nézve nincs különbség.Én pontosan már nem tudom hány komment óta 2 -3évre visszamenőleg beszélek a tőzsdei ármozgásukról. 2016 tól. Szemellenzőt szerintem ti viseltek.AMD 2016 ban 2.77 dolláron állt nvidia pedig 27 dolláron mindkét céggel ugyan az zajlott le kisebb eltérésekkel csak 10x szorzóval Nvidiánál.AMD 2016-és 17 között nőt 6x nagyobbra Nvida pedig 2017 és 2018 között növekedett jelentősen.

Ha nem így gondolta volna akkor nem gyártott volna le ekkora mennyiségű pascalt Erre nem reagáltál ami lényegi kifogásom a váddal szemben és az állításoddal szemben is.
Ha úgy gondolta volna hogy hazugság amit állít akkor nem fektetett volna bele ekkora pénzt és gyártatott volna le ilyen horribilis mennyiségben VGA-t.Persze ettől lehet , hogy pont én tévedek, de akkor értelmetlen lépés lett volna ez a részéről.Mindenképpen hibázott ez tény, tehát igen, ez egy nagy vezetői hiba volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2080 Ti TURBO OC 11GB GDDR6 (GV-N208TTURBO OC-11GC) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest