Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Az a baj ezekkel a 2 slotos hűtésekkel egy ilyen nagy fogyasztású kártyán, hogy csak nagyon megtekert házhűtéssel működnek jól, azokkal is csak alapfeszen, vagy pici emeléssel. Ha nem lett volna nagyon olcsó, én is nagyobb hűtéssel vettem volna meg, az biztos. Bár így, alapfeszen elégedett vagyok vele. Ez az első VGA-m, amit nem kell agyontuningolni, hogy elégedett legyek a teljesítményével.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Androidos fejegységek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest