- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
zovifapp111
senior tag
válasz
keIdor
üzenetére
Én is, de én akkor is nagyon gyengének látom egy, akár belépő szintű pc-hez képest is. Tök jó folyamatos a kép( bár egy free/gsync után ne nézd meg
. Ár/érték arányban verhetetlen egy konzol főleg úgy, hogy már egy valamire való belépős gép is 200 kiló. Nincsenek határozott kontúrok, a háttér a tereprészletek elmosódottak elnagyoltak, lehet, hogy velem van a baj de én ezt látom. Ég és föld a konzol vs. pc. Persze mindkettőnek megvan a maga varázsa 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PULSE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Xbox Elite Series 2 Core kontroller 3 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ár/érték arányban verhetetlen egy konzol főleg úgy, hogy már egy valamire való belépős gép is 200 kiló. Nincsenek határozott kontúrok, a háttér a tereprészletek elmosódottak elnagyoltak, lehet, hogy velem van a baj de én ezt látom. Ég és föld a konzol vs. pc. Persze mindkettőnek megvan a maga varázsa