Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
Crytek
üzenetére
Azt hittem csak nekem bántja ez a szemem, de szerencsére nem, engem is zavar az ilyen jellegű wind animation. Vannak olyan játékok, melyek sok évesek és sokkal szebb wind animation-t használnak, amit öröm nézni és amitől a mai napig tátva marad a szám, de amikor azt látom, hogy egy mai AAA cím (szerintem a Metro-t nyugodtan ide sorolhatjuk) ilyen gagyi animation-t használ, az olyan fura, főleg annak tudatában, hogy régebben sokkal szebbet tudtak más csapat nyilván).
-
törölt tag
válasz
Crytek
üzenetére
A Metro jatekoknal nem a fu mozgasan van a hangsuly, hanem a hangulaton. A vilag ahogy fel van epitve, a hangok, az effektek, esemenyek lancolata es ahogy levegoben ott log a folyamatos veszelyerzet. Nem sok ilyen atmoszferaval rendelkezo jatek van, foleg nem igy kivitelezve. Altalaban fillerekert meg lehet venni a a Metro 2033 es a Last Light Redux valtozatokat, 1-2e ft, egyszer sasold meg oket, lehet meg fog valtozni a velemenyed.
No meg grafikailag mindig igyekeznek a maxot kihozni az adott generacios vasakbol.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest