Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz HSM #32466 üzenetére

Úgyan már, te megint félrebeszélsz. GTX 1070 Ti nekem még pont időben és jóáron beszerezve 160ezerben volt, de majd a Volta videókártyákat még ettől drágábban fogják adni. Szerintem ez még a megfizethetőség felső határa, de valakinek már nagyon nem az. Nem a jelenlegi konzolokra fognak a PC gamerek váltani. "Holnapután" (amikor befagy a PC ipar), mert a hardverek nagyon drágák lesznek egy játékos gépbe. A következő konzol generációk már tudni fogják a 4K/60Hz beállitást tartani. Az meg, hogy kinek értelmetlen a 4K (30/60 Hz) felbontás vagy a 144Hz-es képfrissités FullHD és 1440P felbontáson azt mindenki maga dönti el. Ezeket a felbontásokat a konzolon nem érdemes a PC-vel összehasonlitani. Amig a konzol a müködési elvek miatt a 30 FPS-t egyenletes képfrissitéssel kiadja és azt folyamatosnak látod, addig ez a 30 FPS PC-n maga a halál. Valakinek még a 60 FPS sem képes ezt a játékélményt nyújtani, amig a konzolon ez a 60 FPS maga a királyság. Az ott megfelelő, amig a PC-re ezért a játékélményért többet kell fizetni. Vagyis a hardvergyártók miatt most egyre kevesebben engedhetik ezt meg, de ezt pont akkor amikor a 4K kijelzők kezdenek érdemben fejlődni. A PC hardverek ezt az igényt nem tudják teljesiteni, vagy a felső nagyon drága kategóriában kell ezért megfizetni a megmaradt gyártókat, amig konzolon ez majd a fejlődés következő fejezete. Most tényleg az a legjobb kérdés, hogy ez az áremelkedés milyen kihatással lehet a konzolokra. Szerintem is drágább lehet, de a PC-ről még igy is megérheti átállni a konzolokra.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés