Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz #00137984 #32450 üzenetére

"Mindenkit lehúznak a gyártók, mert kihasználják ezeket a játékosokat. Mindenki szeretne az igényeinek megfelelő konfigon játszani és ezért fizetni fog."
    Remélem, újból átgondolva fel fog tűnni, hogy ez a két mondatod ellentmond egymásnak. :U
    Ha a felhasználói igény az, hogy padló grafikán fusson a gém, és nem számít, milyen drága VGA kell ehhez, és kifizeti, akkor itt nem kihasználás van, hanem a vevői igény kiszolgálása.

Az e-sportos marhaság pedig végképp mellé, e-sportot nem max grafikán szoktak tolni, és nem csúcs VGA-val. Ez abszolút a magát "pro gamer"-nek érző consumer réteg jellemzője.

• Raggie

őstag

válasz #00137984 #32450 üzenetére

Persze értem én. És igazad is van ebben.
    Én csak arra próbáltam neked rávilágítani, hogy pont nem a jó példával próbáltad alátámasztani a dráguló csúcs VGA-kat. :)

Ettől függetlenül abban egyet értünk, hogy röhejnek gondolom, hogy a felső kategóriás játékélményért ma kétszer-háromszor annyit kell fizetni mint ezelőtt három generációval. Nem a Titan-okra, Frontier-ekre és a ProDuo-kra gondolok, hanem a halandóknak is elérhető csúcshardverekre(1080Ti és Vega64).
    És persze, más számít ma felső kategóriás játékélménynek, mint anno. De a fizetések nem lettek ettől még kétszer-háromszor nagyobbak és arányaiban sem hiszem, hogy többet tudnának ma az emberek ilyen hardverekre költeni. A piacot(elvileg) a kereslet-kínálat kellene hogy mozgassa de valahogy ez itt nagyon torzul pont annak a rétegnek a kárára, akik a középkategóriánál jobb hardvereket szeretnének venni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés