- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Petykemano #32427 üzenetére
Nekem egy videókártya "színe" addig nem érdekelt amig feltünösködés nélkül játszhattam vele. Ha ezt a feladatot már nem tudta ellátni akkor inkább nélküle. Kifagyások és driveres hibák miatt cseréltem VGA-t, de közben megtettem amit tudtam, hogy elkerüljem a pénzköltést. Viszont ha valamilyen hiba vagy zavaró forrás nem akar megszünni időközben, akkor annak a hardvernek menni kell. Mindig találni jobb megoldást, de persze ez költséges változtatás és szükségszerű. Ha egy CPU vagy platform avul ki a géped alól, akkor a proci-alaplap-RAM kombót is cserélni kell. Szerintem mindegy is a gyártó, amig megkapod amit kerestél. Aztán amit megkerestél azon mindenki azt vesz amit akar. Sajnos nálam ez a pont akkor érkezett el, amikor az AMD oldalon semmi nem állt rendelkezésre. Ha elindulsz egy úton, azt követni kell lehetőség és pénz szerint, vagy még több kiadásba kerül visszalépni és előlről kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest