- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#00137984 #32426 üzenetére
Nekem nvidia geforce gt 240 volt. De egyet játék folyamatksan kilépett valami opengl hibára hivatkozva. Váltottam, jó lett. Azelőtt pedig elégedett voltam, de akkor nyilvánvalóvá váltak számomra az nvidia hiányoságai. Próbálkoztam különféle verziójú driverekkel, de semmi sem segített, így egyértelművé vált, hogy az nvidia szoftveres támigatásával nem tudok együtt élni. Szerintem elvárható lett volna, hogy mint régi, hűséges felhasználójuk, foglalkozzanak a problémával, de hát csalódást okoztak, hogy nem lehetett etekintetben számítani rájuk. Ezt követően az AMD kártyámon már minden vajsimán futott, probléma, driveres hibák nélkül, es sokkal gyorsabban. Valójában nem is értem, miért kínlódtam azzal a ratyi nvidia kártyával, amikor az amds kártya ennyivel jobb volt. Megmentette az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest