Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shkiz0

nagyúr

válasz Abu85 #32060 üzenetére

Nekem egy picit ez "bűzlik".
    Azt mondod, az AMD azt hitte nem lesz ennyi igény a kártyára.
    Na már most, ha abból indulok ki, hogy még mielőtt láttunk volna bárminemű hasonlítást a konkurenciához képest, nagyon sztárolták magukat, hogy na most majd aztán úúúú de megmutatjuk, nagyon pöpec lesz a kártya.
    Ha ennyire bíztak magukban, akkor nyilván eleve úgy kellett volna hozzáállni a dolgokhoz is, hogy van egy jó kártyánk, így biztos hogy igény is lesz rá.
    Én inkább úgy gondolom, hogy tudták már az elején, hogy nem igazán lesznek pariban a zöld oldallal, és csak a terelés megy 1000-el (láthattunk már rá korábban is példát, hogy beharangozták xy széria milyen jó lesz, aztán még sem lett) mint ahogy volt ez a "majd ha aktív lesz minden mennyit gyorsul dolog is".
    És ebből fakadhat az is, hogy úgy számoltak vele, nem lesz rá nagy kereslet.
    Az meg már megint csak egy újabb pofára esés, hogy még így is rengetegen vették vagy vennék most is ha lenne de nincs.
    A tegnapi napra is volt elvileg szállítmány betervezve Magyarországra, és 1db sem jött, mert a nagykeres ismerősöm szerint visszamondták a szállítást készlethiányra vonatkozva.
    Csak azt nem értem, hogy így a "rendelhető" státuszban lévő kártyák mikor, vagy hogy fognak így megérkezni?! :(
    Ha azzal számolok amúgy, amit lentebb írtál, hogy 6-10 hét kell ahhoz, hogy egyáltalán érezhető legyen a változás, akkor valahol január vége előtt reális esély nincs arra, hogy javuljon a helyzet.

• do3om

addikt

válasz Abu85 #32060 üzenetére

Ha minden a terv szerint megy, mindenki kapja amit akart akkor magyarázd el hol vannak a karik?
    A gyártok is csak képeket meg bemutatódaraboknak való mennyiséget adnak ki.
    Ne mond már hogy nem jelennek meg a piacon a karik. vagy ha ennyire jól megy várjuk majd a pénzügyi jelentést. Ha jól emlékszem a Polaris-ból sem tudnak eleget kihozni és eladnak mindent ennek ellenére a várt bevétel sehol sincs, már jöttek ki pénzügyi beszámolók. Erre csak egy magyarázat van legyártott termék sincs.

Új hozzászólás Aktív témák