- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
daveoff #3116 üzenetére
Ezeknek a dolgoknak az anyagi feltételei eddig is adottak voltak az NV-nél.
Nem írom le melyik kártya esetében, mert valami oknál fogva még a 280X topicban sem lehet szóbahozni/viccelődni vele mert egyből törlik (remélem élvezni fogja ezt a színvonalat az, aki kikényszeríti..
) és ahogy elnéztem a helyzetet az elmúlt pár napban más topicban sincs ez másként, de szóval megnézheted hogy speciel Te mint potenciális NV vásárló mire mész azzal ha az NV-nek jó...
Egyébként pont ebben a topicban tettem fel azt a kérdést nemrég, hogy van-e már valami piaci/pénzügyi kimutatás arról, hogy az új/nagy Maxwellek a maguk olcsó előállíthatóságával mennyire dobták meg az utolsó negyedéves mutatóikat, mert bizony elképesztően népszerűek voltak év végén.
A linkelt cikkben gyakorlatilag ezt most meg is találtam (thx a linkeket..
), igaz nincs direktbe nevén nevezve a gyermek.
(#3120) players111, (#3122) Keldor papa:
A magyar egy gazdag nyelv, de nehéz dolog lenne ha megpróbálnám kifejezni mennyire elképesztően lesújt az, hogy ezt el is hiszitek illetve tényként is kezelitek..
Ez rohadtul nincs így..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest