Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
Te,én egy szót nem írtam arról,hogy a Vega hogy szerepel és hogy nem ebben a játékban.Nekem egyáltalán nem "fáj" ha valahol jól szerepel.Ezt a fajta mentalitást,és hozzállást még csak véletlenül se ragaszd rám,mert ez nem én vagyok.Tartsd meg ezt a mentalitást azoknak akik véres zászlóként lobogtatják ezt a tesztet körbe a forumon igazolva a saját igazukat.
Továbbra is állítom,hogy a 1080Ti eredményei nagyon nincsenek rendben és ha a driver/hardver lenne a ludas akkor a 1080 eredményei sem lennének rendben,már pedig azok szerintem rendben vannak.Szerintem egész egyszerűen CPU limit van,ezt támasztja alá hogy rommá savazzák a forumot a Core0bug miatt ugyanis stutterfest tőle az egész játék pcn ,vga gyártó függetlenül.
-
cskamacska
addikt
válasz
Petykemano
üzenetére
Hát, ha már #mocskosamdéerjáték
, akkor legyenek ilyetén mód következetesek, ne csak a Vega meg a Polaris legyen kiemelve, mint a Warhamster DX12 módjánál, hanem minden GCN legyen gyors.
Ez szerintem teljesítve is lett, frametime-ban RX460 behozta a 1050Ti-t és lehagyta a 960-at, R9 380 behozta a GTX970-et, Fury X pedig átlagban is az 1070 nyakára lépett.De minden gyorsan a helyére kerül, mert megjött ez évi CoD adagunk
Gamegpu.ru - Call of Duty WWII Beta GPU / CPU Test
Proci teszten egész jól teljesít az FX/Ryzen felhozatal, AMD fanoknak sincs miért bánkódniuk.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Assetto Corsa
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
, akkor legyenek ilyetén mód következetesek, ne csak a Vega meg a Polaris legyen kiemelve, mint a Warhamster DX12 módjánál, hanem minden GCN legyen gyors.