Hirdetés
- koxx: SCYROX V6 gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Petykemanonak nem megírt kommentemben épp emlegetni akartam, hogy az nVidia felé már szándékosan(azaz Hanlon's razor alapján nem lustaságból, bénaságból, vagy pénzhiány miatt elbaltázva, hanem direkte a konkurenciával kitolva) mutatóban sem húz játék, middleware-jeiket sem használja a kutya sem, nincs nV-gyíkember összeesküvés, hanem vérprofi driveres gárda, meg DX11/OpenGL-nek kedvező felépítés van.
De a Project Cars, na, az kivétel.
Első videón amit láttam az első részről, minden második reklám táblán nVidia logó díszelgett, és ehhez mérten kriminálisan futott az AMD kártyákon.
Szerintem a Project Cars vezető programozóját kiskorában AMD molinóval verték, és a felesége elhagyta egy raklap ATi videokártyáért. 
Amúgy a szintén linkelt ECHO tesztben a Ryzen 1300X meg elveri a i7 6700K-t, szóval mit is akartál mondani?

-
HSM
félisten
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Nem erről beszéltem... Mind1, nem lényeg...

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Vadiúj AM5 procik! Több darab kèszleten! Kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Első videón amit láttam az első részről, minden második reklám táblán nVidia logó díszelgett, és ehhez mérten kriminálisan futott az AMD kártyákon.
Szerintem a Project Cars vezető programozóját kiskorában AMD molinóval verték, és a felesége elhagyta egy raklap ATi videokártyáért.