- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azt nem szabad elfelejteni, hogy egyfelől motor, másfelől jelenet függő is, milyen erős CPU kell a játék alá. Ja, és minimum FPS igény függő is.
BF-nél is a multi, ami zabálja a procit, és sokan nem azzal tesztelnek....Mondjuk érthető, multiban egy teli nagy szerveren elég nehezen reprodukálható a mérés. Pontosabban sehogysem.
Szerk.: BF4-el multiztam/multizok, ott azért be-beesett a R9 290 alatt kiakadt CPU-val az i5, pedig 4,4Ghz-en szaladt. Mondjuk én szeretem ha 70-80 alá nemnagyon megy az FPS.
Crysis3-ban volt egy jól mérhető hely (a lövész toronynál a füves tér a második pályán), ahol az i5 játszhatatlanságig lassult, míg mondjuk a mostani ősrégi hatmagos egész szépen (játszhatóan) átvisz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest