Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz Petykemano #27326 üzenetére

Miért, a 970-en nem az AMD-s tábor hisztizik jobban? ;]
    Nekem azzal volt bajom, ahogy Abu kommunikálta: "extra".

törölt tag

válasz Petykemano #27326 üzenetére

Nem tudom ki min van kiakadva, az hogy egy szoftver kirak egy linket az asztalomra kerdes nelkul az nalam is egy szemoldokfelvonassal van jutalmazva, egy kapcsolo erre a feladatra a telepitoben es a valasztasi lehetoseg a felhasznalo szamara szerintem a helyes es elvarhato hozzaallas.

Amit ellenben lerendeztek jo paran az nem szanalmas hanem szanalomra sem melto, nevetseges. De hat ez maganvelemeny :U Nekem is NV kartyam van most, amikor jott az otlet hogy email regisztraciot szeretnenek az experience-hez az sem nyerte el korlatlan tetszesemet, ettol meg megoldottam. Ha mast nem, az illuzioja legyen meg a szamunkra a valasztasnak.

A legnagyobb gondot ott latom, hogy olyan dolgok vannak tullihegve amin nem kellene es forditva. En akkor fikazom az NV-t ha alapos okot ad ra, voltak gondok a driverekkel (olyan bagatellek is amik pl piros oldalon megoldottak alapbol, peldaul a szoftver fuggosegeit tartalmazza a telepito es nem elszall telepiteskor hogy :F ), a hardver-t nem tudom, vizesblokk alatt az FE megy mint a villam. NV telepitoje random oli meg a Linuxot, ami eleg nehezen toleralhato, am ez sem sokaig marad igy.

En orulok hogy ha besokallok az egyiktol lehet menni a masikhoz, legyen az VGA vagy CPU, a felhasznalok tobbsege (95%+) bepakolja a kartyajat es mindenfele allitgatas nelkul megy, a maradek meg ilyeneken szorakozik mint linkek, driverek, gcn verzio, meg kazan, meg felgyullad-felrobban... ;)

En oszinten orulok hogy vannak mindegyik tabornak kritikusai es tamogatoi, nelkuluk szegenyebb lenne a vilag :DDD

off:
    Ja, es Viszlat is van!

Új hozzászólás Aktív témák