- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Akkor én is mondom a tippem, én a 1080 és a Titan XP közé várom a Vega-t DX11-ben (a legerősebbet), DX12 és Vulkanban TXP szint, vagy talán még erősebb is.
Ha 1080 alatt lesz, akkor fail, de nem hiszem. Nem szeretem azt a céget, de szurkolok nekik, hogy az nV és az Intel kicsit visszavegyen a horror áraiból.
-
cyberkind
félisten
válasz
->Raizen<- #25187 üzenetére
Nekem ez a legnagyobb bajom, hogy csak lépdel és eltolták a Volta-t (és a többit is elfogják) ami igazi újulást hozott volna, de sajnos monopol helyzetben amíg a másik csak szórakozgat a világmegváltó dolgokkal ez is bőven elég, és én is így látom, hogy már lekésték a vásárlókat, én se vártam volna kb +1 évet azért, hogy csak Amd-t vegyek ami pont hozza az 1070-et vagy netán a 80-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest