- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Yutani #23434 üzenetére
Aham...nézük csak honnan is indult az egész.Oké,az is igaz,hogy ezt 3-4 élharcos generálja,de ez már más sztori...
De ha jól rémlik téged is kóstolgattak ahogy Nv-t vettél amd helyett,még referáltam is rá (talán zöldike,de pontosan nem emlékszem).
Én is egyből vér pistike lettem,mert a 3850-290x (kb 20 amd-s kártya,3 cf rendszer)után megvettem a mostani karit,majd még tetéztem azzal,hogy itt bizony kicsit minden könnyebb és kártyával bizony nem voltm ennyire elégedett.
Hozzáteszem én is vertem a nyálam amikor mod biosos 290x-em volt,hittem az ügyben.Érdekes és vicces kicsit a másik oldalról szemlélni akár saját magamat is.Mondjuk sok igazi hivő vesztette el a hitét az ügybe és váltottak nv-re,majd leírták a tapasztalatukat és élből hiteltelenné váltak,de hát ez egy ilyen topick
Persze kívételek vannak és lesznek és ez így van jól. -
Hunork
veterán
válasz
Yutani #23434 üzenetére
"Ez mintha éppen fordítva használnánk itt a PH-n. 3 FPS NV előny már állva hagyás, 5 FPS körbehugyozás, valami ilyesmi. És amikor az AMD egy játékban jobb, akkor az szemétség, mert direkt úgy programozták, hogy a GCN-nek jobban feküdjön."
Na, hát, ez mennyire igaz, és akkor kábé ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest