- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
lezso6 #23089 üzenetére
A DX12 kánaán ezt hozza el kb. Teljesen erre számítok... értelme se lesz tesztelni a GPU-kat, mert teljesen ellentmondó adatok lesznek a csodás DX12 játékokban. Arról nem is beszélve, hogy kitudja lesz-e optimalizálásra pénz külön eszközönként, külön kódutakkal? Valószínűleg csak a nagy stúdiók engedhetik ezt meg maguknak. Mi lesz a kisebb költségvetésűekkel? (Amik gyakran pont játékmenet, sztori stb... miatt emelkednek ki) Megcsinálják konzolra, aztán lesz egy kókány port, amellett, hogy ezerféle kártyára kellene optimalizálni.. és már most káosz van, még GCN-ek között is! Pedig még kint sincs a Vega, másik oldalon meg a Volta...
Volt egy hullám, az elején még régen beindultak a specifikus hardvergyorsítók, aztán egyre inkább szabványos lett - látva, hogy ez nem jó irány..., és most kezdünk ugyan oda visszatérni szétforgácsolódó piaccal (miközben csökkennek a PC eladások... ez szerintem nem tartható fent sokáig. Szerintem most tényleg a szakadék felé rohan a PC gaming masterrace.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest