- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
#65755648 #21542 üzenetére
A saját logikai csapdádba esel, pontosan azért hiheted el teljesen nyugodtan amikor azt mondom hogy egy adott postban semmi "vs" szándék vagy töltet nem szerepelt, mert marha régóta nyíltan vállalom hogy piros/Radeon párti vagyok. Marhára nem érdekel az, hogy saját magából kiindulva adott réteg vagy illető ehhez mit társít és ez milyen hatással lesz a megítélésemre.
Nem leplezem és nem tagadom, ugyan akkor ha éppen arról van szó hogy itt/máshol kiírnám magamból az NV-itiszemet akkor sem igazán szoktam szívbajos lenni.., visszatérő probléma hogy túlságosan is nyersen teszem mindezt.
Sokszor nem vigyázok eléggé az "elhivatottabb" zöldpártiak lelki világára mert egyszerűen nem érdekel, részben azért is ami az Abuval szemben képviselt "kultúrájukat" jellemzi. Ez a loreál érzés.., "mert megérdemlem" ugye.., sokan elvárják az alanyi jogon járó tiszteletet de pl Abuval/ról úgy beszélnek mintha éveken keresztül együtt lapátolták volna vele a csirkesz@rt, ami azért lássuk be valószínűsíthetően nem történt meg..(Ez utóbbit most csak azért hoztam fel példának mert épp terítéken van..)
Tisztelet a kivételnek persze..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged