Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
Erdei88
üzenetére
Én oda nem írok semmit.Rosszul vagyok attól a topiktól,rosszul vagyok attól ami ott megy,hogy mindenkit kigúnyolnak,megaláznak stb...Legalábbis amikor fél éve itt-ott beleolvastam még ez ment.Persze tisztelet a kivételnek
Egyébként toflehi kolléga szépen összefoglalta hogy mi a helyzet.Tessék elolvasni az
iponRX 480 tesztje alatti hozzászólásokat.Azt szeretnétek hogy a PH! fórumozóbázisa is ilyen legyen?Mert én nagyon nem -
törölt tag
válasz
Erdei88
üzenetére
Elhiszem neked, nem az erdekel hogy ki mit hasznalt vagy mit hasznal, tobb NV kartyam volt vilageletemben mint AMD
Nem is ezen tepelodunk, egy hozzaszolassal korabban mar leirtam.Nem veszem (leesett
), eleg sok minden lepattog rolam, sejtem kire gondolsz, azt en sem ertem, az picit olyan nekem mint az egyik Fury tulaj es onszivatasa az elmult egy evben. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358, 100% Akkumulátor
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem is ezen tepelodunk, egy hozzaszolassal korabban mar leirtam.
), eleg sok minden lepattog rolam, sejtem kire gondolsz, azt en sem ertem, az picit olyan nekem mint az egyik Fury tulaj es onszivatasa az elmult egy evben.