- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keIdor #20685 üzenetére
akár így is gondolhatnák, csak akkor ugye azzal kellene szembesülniük hogy mennyivel kevesebb tier 2 kártyát adnak el mint régebben, amikor az még egy olcsóbb kategória volt. Úgy nevezik a termékeiket ahogy akarják, egész egyszerűen baromi kis hányad ad 5-600+ dollárt egy vga-ra a teljes piacot figyelembevéve. Szerintem én sem nagyon fogok többet, vagy ha igen, akkor sokára. De persze lehet újra elcsábulok egy idő után.
core i7: kösz, de ennyiért kicsit tovább szerettem volna örülni az elsőségnek. Nem kergettem hiú ábrándokat hogy mondjuk egy évig, de egy fél évet szerettem volna. De nem egy hónapot.
Kicsit olyan mint amikor kihozták baromi drágán az eredeti Titan X-et, aztán 1-1,5 hónapra rá jött egy játékokban sokszor hasonlóan jól teljesítő 980 Ti kétharmad áron.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Napelem
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged