Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Érdemes várni egy-másfél hónapot és 130-ért venni egy 1070-ez. Nehogy most ilyet vegyél.
-
Ijk
nagyúr
válasz
ericdrawen74
üzenetére
Most 120k-s árat láttam újonnan (én 107-ért vettem februárban), ha nem veszi meg valaki ennyiért, akkor jobb vétel az 1070. Viszont ha el kell használtan adnod jó esetben sem kapsz érte 90-95k-nál többet, tehát jó 70-80k-t rá kell fizetni a 40% gyorsulásért.
Azt vedd figyelembe mennyire hangos, mennyire szellőzik a házad mert a 390 sokkal jobban melegszik, illetve hogy a játékaidnál mennyivel gyorsabb az 1070 és milyen felbontásra, fps-re van szükséged.
Valamihez nem elég most a 390?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest