Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Így van, számomra sem haldoklik, én egy kezemen meg tudom számolni, hány AAA címet vásároltam megjelenéskor az lemúlt 10 évben (valójában egy ujjamon is, GTA aktuális változatai), mégis ez idő alatt sokszázezret (talán milliót is) költöttem játékokra. PC excluzív (vagy PC primary) játékokra (MMO-k, szimulátorok, FPS-ek, mostanában népszerű survivalok) ment el a pénz. Szóval a DX12 aktuális hülyeségei engem csak marginálisan érdekelnek, lehet rajta lamentálni, egy fórumon nyavajogni, ennyi. Az ez idő alatt használt játékok közül talán, ha 10% futott az aktuálisan "csúcs" DX verzión, és a maradék 90% talán, ha 10%-ánál hiányoltam, hogy ugyan miért nem használ frissebb motort.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest