- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
#85552128 #15162 üzenetére
Pedig én még hittem benne amit írtak, hogy xy bemutatón lehetett csapatni a DX12-es Tomb-ot és hogy mennyivel jobban ment xy részen.
Lehet ez celeb nyelven NEM JÖTT ÁT közhasználatbaElég tré kezdés a dx12-nek mondhatom. Azon meg csodálkozzon majd a MS hogy nem fognak win10-re váltani a népek mert eddig a dx12-ről csak azt láttuk hogy mindent faszán lassítani tud eddig ahhoz ért!
-
TTomax
félisten
válasz
#85552128 #15162 üzenetére
Vaoo ez igen jól sikerült...FuryX-en FHDban éppen felezi az fpst a DX12, a 980TInek meg -50%.ot ad.. az igen...hát nem is tudom,nem egészen erről volt szó...
(#15160) daveoff
Igen,mert az egy nonszensz,hogy az az MS akinek az az érdeke,hogy konzolt vegyél tolja a PC-s OS-t meg az API-t...Gőzerővel dolgoznak...jaja... láttuk a GoWból... rá pár napra le is lőtték a Fablet,ami éppen a DX12/UE etalon lett volna... nem tudom,hogy mit gondoljak,de hogy ez nem kerek az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest