Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daveoff
üzenetére
Az se fut valami fényesen... sőt ez az új béta érzésre még rosszabbul megy mint az előző. De azis ilyen 40-50-60fps max, AA nélkül max grafikán.
Mondjuk az sokkal jobban is néz ki mint a Hitman az tény.
Amugy a Hitmant még ígyis jobban élveztem most. Nekem bejön ez a játéksorozat, ezis tetszik.
A Division is elmegy, de engem csak a single része érdekel ezért azt is max amikor olcsó lesz húzom majd be... max féláron... vagy azalatt.

(A Hitman ugye az amazonos 15 dolláros elárazásból van meg.
)Inkább most majd Hardline hétvégén megint. (Vagy esetleg belenézek milyen lett a Dying Light Following.)

Ezek legalább fényévekkel jobban is futnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(A DL amugy még mindig eszméletlen jól néz ki, és nagyon vajsimán fut... nem értem a többi játékot mi a fenét csinál azzal a sok erőforrással.
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB White OC Edition - iPon garancia 2027.09.19.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- ASrock Radeon RX 5700 XT Challenger Pro 8G OC Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4060, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)