- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Mert dinamikus vsyncet kell ráadni inspectorból,bár az sem az igazi...erre találták ki a gsyncet,aranyáron Nv only
(#1344) MrM94
Nyomtál mellé egy fps capot is 58fps-re?Persze játékban pedig vsync off...igy nekem egészen tűrhető...(#1342) MrM94
Az ukrán stúdió azt nyilatkozta,hogy felesleges pcre optimalizálni mert oda meg lehet venni a hardvert,no ezért kell óvatosan bánni az élsimítással... ez van,ilyen volt a 3 is,azt pedig előrendeltem... a 4et a kártya mellé adták,mert amúgy pénzt nem adtam volna érte soha,ezt én nem vagyok hajlandó támogatni semmilyen formában...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest