- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Ghoula #12402 üzenetére
Ki mondta, hogy az új driver hibája? A hibáját nem javította az új driver sem, ennyi van, de én még ezt sem írtam le, csak linkeltem a tapasztalatokat, mindenféle rosszindulat nélkül. Ezt nagyon benézted, mert semmi rossz szándék nem volt a hsz.-embe, vagy talán csak odaképzelted, mert 980Ti van az adatlapomon?
-
törölt tag
válasz
Ghoula #12402 üzenetére
A "valószínűleg defektes kártyára" - ami egyébként nem az enyém a képen - azt mondja az AMD, hogy valószínűleg nem hardveres hiba [link]
Azóta pedig (1 hónapja) szart sem írtak hogy mi van nem csak nekem, de több tucat embernek aki ugyanazt az állítólag csúcs-GPU-t vette.
Játék alatt semmi gond nincs, böngészés alatt néha összesz*rja magát és ilyet csinál, nekem ez nem tűnik hardveres hibának, vagy ha igen és ennyi embernek jelentkezik akkor tervezési hiba...
Fölöttébb érdekesnek tartom azt is, hogy mindenkinek pont így csíkozA Sapphire szerint is több kártyát visszaküldtek már hozzájuk, várják az AMD válaszát (ezt két hónapja írták).
És már az egyik Sample példány is csinálta júliusban amit kiküldtek reviewre: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged