Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacint78
addikt
válasz
üzenetére
Lehet, hogy a HBM féle szendvics megbosszúlja önmagát és már előjönnek a kontakthibák hidegen. Melegen nem, mert akkor összedagadnak a kontaktok. Vagy a tápellátás nem az igazi, nincs rendesen hidegítve a táp és megőrülnek a ramok, a klassz8ikus megoldásban a nyákon mindjárt a ramok alatt a túloldalon vannak a kondenzátorok ugye.
Szaby59
ÓRajel csökkentést, vagy akár növelést, ha üresjáratbanc sinálja nem próbáltál amikor szétesik a kép?
-
Ghoula
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, olvastam, és nagyon úgy fest, hogy nem hogy hardver(talán bios),de szériahibáról beszélünk.
Ez, és ahogy azt az AMD kezeli, egy dolog. Nem védeni szeretném őket,sőt. Viszont azért ekézni az új drivert, hogy azt nem javítja? Nemár...De tény, a hiba roppant bosszantó lehet, és nem mondom,hogy igazat adok nekik, de én sem verném nagydobra a jelenlegi helyzetükben, hogy bocs, ezt benéztük.
@gbors,igazad van,csak már úgy kikívánkozott. Igen, tisztában vagyok vele, hogy mindenhol vannak/lehetnek gondok, de nem látom értelmét egyből mutogatva röhögni a másik oldalon.
Részemről befejeztem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Robotporszívók
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ez, és ahogy azt az AMD kezeli, egy dolog. Nem védeni szeretném őket,sőt. Viszont azért ekézni az új drivert, hogy azt nem javítja? Nemár...