Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz daveoff #11441 üzenetére

Nem CPU topik de az I7 termeszetesen erosebb es egyenletesebb teljesitmenyt ad amit akkor veszel eszre amikor valtasz. En hobbi jatekos vagyok, szep magyarul koca jatekos, nekem nincs idom ilyeneket figyelni, ha besziv a jatek akkor annyi. Kimerni vannak szaklapok akik kimerik ezeket.

Ami megszunik az a nagy ingadozas a minimum FPS-ekben, bar en CPU-VGA-RAM teren is ugrottam, 8350 4.8GHz-rol 4790K 4.6GHz, 16GB -> 32GB RAM, 290X ->Fury X, szoval itt erezheto a kulonbseg, a driverek is finomodtak azota. Nyers eroben orbitalis a kulonbseg (per core) ez nem vita, FHD->4K ugras gyonyoru valtozas, jatekelmenyben ez utobbi adott olyan plusszt amit en szemelyesen merek (legyen szep a jatek, grafika :B ). Ha nagyon rocog akkor csencselek a beallitasokkal.

Most jutott eszembe, I7 alatt egy darabig hasznaltam a 290X-et es az adott egy eleg nagy lokest FX-hez kepest amit le is irtam par helyen akkor. Mondjuk ez nem meglepo :U ;)

Ugye ha tobb a keret akkor jobbat veszel, az akkori osszegbol az volt a legjobb megoldas I5 vs FX kozott vacilaltam, volt kollegam aki az I5 melett dontott, huzva nem hozott annyitt az I5-e (Haswell) mint az FX-em huzva 3DMARK-ban, de ez megint mas tortenet.

Plusz nalam szemelyes preferencia a munkara valo alkalmassaga a konfignak, ezert vettem ASRock lapot is mert a lap is tamogatja a passthrough funkciot, virtualizaciot meg par nyalanksagot ami kell...

Befejeztem az OFF-ot. :B

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés