- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz
daveoff #11441 üzenetére
Nem CPU topik de az I7 termeszetesen erosebb es egyenletesebb teljesitmenyt ad amit akkor veszel eszre amikor valtasz. En hobbi jatekos vagyok, szep magyarul koca jatekos, nekem nincs idom ilyeneket figyelni, ha besziv a jatek akkor annyi. Kimerni vannak szaklapok akik kimerik ezeket.
Ami megszunik az a nagy ingadozas a minimum FPS-ekben, bar en CPU-VGA-RAM teren is ugrottam, 8350 4.8GHz-rol 4790K 4.6GHz, 16GB -> 32GB RAM, 290X ->Fury X, szoval itt erezheto a kulonbseg, a driverek is finomodtak azota. Nyers eroben orbitalis a kulonbseg (per core) ez nem vita, FHD->4K ugras gyonyoru valtozas, jatekelmenyben ez utobbi adott olyan plusszt amit en szemelyesen merek (legyen szep a jatek, grafika
). Ha nagyon rocog akkor csencselek a beallitasokkal.
Most jutott eszembe, I7 alatt egy darabig hasznaltam a 290X-et es az adott egy eleg nagy lokest FX-hez kepest amit le is irtam par helyen akkor. Mondjuk ez nem meglepo
Ugye ha tobb a keret akkor jobbat veszel, az akkori osszegbol az volt a legjobb megoldas I5 vs FX kozott vacilaltam, volt kollegam aki az I5 melett dontott, huzva nem hozott annyitt az I5-e (Haswell) mint az FX-em huzva 3DMARK-ban, de ez megint mas tortenet.
Plusz nalam szemelyes preferencia a munkara valo alkalmassaga a konfignak, ezert vettem ASRock lapot is mert a lap is tamogatja a passthrough funkciot, virtualizaciot meg par nyalanksagot ami kell...
Befejeztem az OFF-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Már az MSI is figyel arra, hogy mit vár egy átlagfelhasználó a klaviatúrájától
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hardcore café
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- India és az AI a McDonald's jövője?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest