Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az ilyen jobb-bal oldal relatív, és sokak által kiszúrható mértékű eltéréseket azért lehetne minimalizálni, ha érdekelné a készítőt és tudná, hogy miként érhet célt.
Csak ritkán, és sohasem "publikáltam" belőlük, de szórakoztam már játékvideók rögzítésével. QuickSync-nél 1080p60-ban 50Mbps-el szinte alig lehet már megmondani, hogy nem lossless (ha csak folyamatában nézed, és nem lassítva vizsgálgatod direkt hibákat keresve, akkor teljesen jó). Persze az sokszorosa annak, amit egy youtube-ra feltölt az ember, de ez kiváló arra, hogy valós időben is kinyerhető, később pedig rá lehet küldeni egy 2-3 lépcsős szoftveres tömörítést, hogy emészthető legyen a mérete is, vállalható minőséggel (sokkal jobb minőség/méret arányban és abszolút értelemben is jobb minőséggel, mint ha a játékból valós időben felvett anyagot kódolták volna elsőre is ezen a végleges bitrátán).
Ez persze sokkal több idő és szükség van némi extra tárhelyre (ami elég gyors is, egy szál töredezett HDD beletörhet), de megoldható otthoni körülmények közt is.Egy ilyen videónak szerintem sem célja az ilyesmi (minőség összevetéhetőség), de szerintem elkerülhetetlen, hogy utána mégis legyen, aki firtatja, így érdemes lehet megpróbálni. Nem lepett meg, hogy volt, aki szóvá tette. Én láttam, de eszembe sem jutott, mert tudtam, hogy ezt tömörítették, vágták, újratömörítették, és mindezt úgy, hogy nem minőség összevetés volt a cél, így nyugodtan lehettek "hanyagok" e tekintetben.
Egyébként nem zárom ki teljesen a lehetőségét, hogy tényleg csúnyább Geforce-okon a játék. Sőt, BETA időszakban igazából még szavunk sem lehet emiatt. De ez szerintem itt konkrétan a tömörítés.
Láttam BF4 screenshot-okat is. Azokon "csak" a LOD skálázás tűnt másnak. Nem a teljes kép volt életlenebb vagy kevéssé részletgazdag, hanem pár távoli objektum hamarabb tűnt el, de a közeli tárgyak ugyan olyan élesek voltak.
Lehet, hogy tényleg vennem kéne egy használt GTX 970-et pusztán tesztelési célból, így hogy elkelt a "tartalék" 290-em.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell PA12 43NY4 65W utángyártott töltő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest