Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
-Solt-
üzenetére
Bohócot az csinált aki még hitt a Nano álomvilágában, nem fog keresgélni szerintem te is emlékszel milyen találgatások mentek. Az viszont gaz hogy akkor még a 290x-hez volt mérve. Szerintem jól emlékszel hogy árban is ide várta mindenki. Ez viszont jobb lett az igaz de az ár nem arányosan nőtt. Én jóval előtte már 290x teljesítmény mellett is 150e-ről beszéltem, erre troloztak hogy miket írok, aztán javítottam és 180e-t adtam neki minimumnak, persze mindenki á hol lesz annyi. Te magad 160e-et adtál és hogy e felett eladhatatlan. Akkor gondolom most eladhatatlannak tartod Te is, vagy amiért a teljesítmény azért nőtt megég még vagy +50-et?
Jó pár ember azért várta hogy megvegye 290x áron ezt a "népkártyát", már akkor azok voltak a bohócok nem én.
Érdekes amikor utólag mindig más jön be mint amiben reménykednek akkor visszanézve nem is annyira azt várták, pedig előtte igen csak kardoskodtak mellette.Ettől az újabb VGA-tól továbbra is üres lesz a Fury topikja

Az viszont megint brutális mennyire megy ez a VR mese. Legalább folyton van mit előhúzni az erre kel várni kalapból.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 11
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest