- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Petykemano #1400 üzenetére
Köszi a kimerítő választ!
Hazudnék ha azt mondanám hogy minden szavát értem, de a lényeg azért átjött. Előző konfigom is 3 éves kb, szerintem ezzel is elleszek 3 évig simán. Ahogy nézem amúgy egyik procival sem tudok nagyon mellé lőni, szerencsére.
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Új gamer gépet szeretnék összerakni magamnak és nem tudok dönteni, hogy amd vagy intel proci legyen a gépben. Segítsetek nekem légy szíves!
4k 60 FPS lenne a cél, 2080 Super kártyát néztem, emellé szeretnék procit. Ryzen 5 3600 vs i5-9600 a két kiszemelt. Intelből lehet egy i7-es kellene, de azok elég drágák még. Ahogy néztem teszteket, i5 is elég szépen hozza az fps-seket. A gép összerakó topikban mindenki az amd-t ajánlotta, ár-érték arányban tényleg verhetetlen.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Távcső topik
- iPad topik
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest