Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
Egyáltalán Te érted, hogy miről beszélsz? Már ne is haragudj, de se füle se farka annak amiket írsz...
Kijavítottam a srácot, mert az i5-2400 az nem 1356-os foglalatú hanem 1155..
Erre írsz, hogy az bizony 1356.. Én meg írtam miért lenne az? Mármint nem is értettem, hogy hogy kevertél ide egy Xeon procit mikor semmi köze az i5-2400-hoz..
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux haladóknak
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1 humoros
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest