- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Én nemrég vettem egy 8700K processzort, Corsair H110i-vel hűtöm és Thermal Grizzly Conductant-ot kentem rá. Nekem most stabil 5Ghz-en megy. Stressz teszt közben maximum 80 fokra megy fel. Delidelve nincs. Játék közben gyakorlatilag, 50-60 fok között van, pedig 1080ti-vel használom 4K felbontásban.
Az a kérdés, hogy mire használod. Én játékokra használom. Tapasztalatból és tesztek alapján is úgy látom, hogy semmit nem számít a Hyper-Threading vagyis a 12 szál, nem lesz több FPS-em tőle. A hőmérséklettel kapcsolatban: semmilyen játék nem pörgeti annyira, hogy felmelegedjen, ezért nem delideltem én sem.
A Spectre-t én sem tudom, hogy mennyire hátrányos.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- EAFC 26
- Linux haladóknak
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest