Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
koko52
nagyúr
válasz
#11493888 #2758 üzenetére
Tudod meddig jut el az X procis vásárló nagy része? Elkezdi emelni a MHZ-et, aztán ha elhasal (fesz értékeket nem bántja mert az már kínai) és bootolgat 2-3 alkalommal akkor megijed és el is engedi majd megállapodik valami minimális tuningnál. Vagy bekeveredik a topikjába ahol látja hogy mennyi mindent lehet állítani és vagy megijed vagy kísérletezik. Ha sikerrel jár, akkor meglátja , hogy mennyire volt felesleges, mert csak szép CB számokat kapott FPS-t nem, vagy 90c helyett 80C lett a proci de ez sem sok embert érdekel ahogy a fogyasztás sem. Szerinted hol látszik meg egy villanyszámlán? Nekem elhiheted, ugyan ez megy a két RAM-os topikomban. Szóval ne magadból indulj ki! Te 100/1 vagy. Már lettem lehurrogva, hogy hülyének néztem az x procis intelest a B-s vagy H-s alaplapjával de kioktattak, hogy magasabb a turbó (és sok ilyen volt)
.
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest