- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Ezeket a 20%-os lépéseket egyáltalán nem tartok kivitelezhetetlennek. Ennyi általában benne van egy új node-ban.
Ezt látjuk az Armnál is.
Intelnél nem láttuk 10 évig, mert minden generációval az intel a gyárthatóságra (kis lapkaméret) és a fogyasztásra is osztott pontot. Ugye abu megmondta, hogy van egy balansz ezek között.jim Keller meg azt nyilatkozta, hogy a Cove magok lényegesen nagyobbak lesznek , mint eddig a Core magok voltak. Mármint persze tranzisztorszámban. A fizikai méret a node függvénye is.
A Rocket Lake-ben egy 10nm-ről 14nm-re portolt Willow Cove magok vannak. Én is kiváncsi vagyok, hogy mit sikerült összehozni. Főleg, hogy fullos port-e vagy kellett-e itt-ott kurtítani.
Nő-e emiatt a lapkaméret és hogy milyen lesz a fogyasztása.
Abban egész biztos vagyok, hogy az intel nem fog engedni azokból a brutális fogyasztási keretekből, amiket a minap ismertettek (PL1: 125W, PL2: 250W) Szerintem a Rocket Lake-nek is szüksége lesz erre.A zen3 sikerét (mármint minimum a rocket lake-hez képest) leginkább az fogja befolyásolni, hogy a szóbeszéd formájában megjelent 15-17%-os IPC növekedést miben mérték. És ha egy CB20ST, akkor ehhez képest hogy változik olyan esetekben, ahol fontos a magok közti késleltetés, mint pl játékokban.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest