- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
MiklosSaS #1440 üzenetére
Az az igazság, hogy a sok mag elérhetősége egy bűvölet. (Persze ha ez nem jár ST regresszióval, mint a bulldózer esetén voltö)
A magam részéről én is megbántam, hogy anno 1700X-et és nem 1600X-et vettem. Biztosan nem használom ki, hiába futtatoi virtuális gépet. Szerintem nost egyedül a folding at home kapcsán használom ki. De akkortájt megbabonázott, hogy pont annyival volt drágább, amennyivel több magot kínált. Akkor úgy tűnt, hosszútávon.meg fogja érni, mert majd a programok kihasználják a sok szálat. Ez egyébként biztos így is van. Szerintem elég lett volna nekem az 1600X, mert úgy tűnik, mire oda jutottam volna, hogy 1600X-et cseréljem, addigra már az 1700X-nél is lényegesen jobb procikat lehet már majd kapni.
Látjuk, hogy pl játékban a 3300X mennyivel jobb, mint a már igen olcsó zeppelin lapkás ryzenek.
Szerintem agimat esetén csupán valami hasonló megbabonázódás van, csak valamiért ez, vagyis annak felismerése, hogy nincs szüksége a sok magra, márka-versusban domborodik ki.
Aktív témák
- Napelem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- E-roller topik
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Haladó fotósok digitális fényképei
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max Prémium Graphite stílus, óriási kijelző és profi kamera 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest