Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz MiklosSaS #1440 üzenetére

Az az igazság, hogy a sok mag elérhetősége egy bűvölet. (Persze ha ez nem jár ST regresszióval, mint a bulldózer esetén voltö)

A magam részéről én is megbántam, hogy anno 1700X-et és nem 1600X-et vettem. Biztosan nem használom ki, hiába futtatoi virtuális gépet. Szerintem nost egyedül a folding at home kapcsán használom ki. De akkortájt megbabonázott, hogy pont annyival volt drágább, amennyivel több magot kínált. Akkor úgy tűnt, hosszútávon.meg fogja érni, mert majd a programok kihasználják a sok szálat. Ez egyébként biztos így is van. Szerintem elég lett volna nekem az 1600X, mert úgy tűnik, mire oda jutottam volna, hogy 1600X-et cseréljem, addigra már az 1700X-nél is lényegesen jobb procikat lehet már majd kapni.

Látjuk, hogy pl játékban a 3300X mennyivel jobb, mint a már igen olcsó zeppelin lapkás ryzenek.

Szerintem agimat esetén csupán valami hasonló megbabonázódás van, csak valamiért ez, vagyis annak felismerése, hogy nincs szüksége a sok magra, márka-versusban domborodik ki.

Aktív témák